lauantai 25. joulukuuta 2010

Christmas time, oo-oo-oh, this is fuckin' good Christmas time

Moikkamoi kaikille! (-: Oliks kivat joulut? Varmasti oli. Mä yritin nyt väkipakolla toteuttaa se Kuva tunnissa -haasteen, mut potuikshan (sekin) meni. Tässä tulee nyt vaan tämmönen tylsä kollaasi, vähän tyyliin "parhaat palat" tjsp. Toivottavasti tykkäätte ees vähäsen! Lopussa myös vähän lahjakerrointa sieltä vaatepuolelta, sain mä tietty vähän muutakin. Joku järkevä voi kans huomata että oli aika koirapainotteinen joulu. Lähettiin aluks kotoonta toiselle mummille joulupuurolle ja aww siellä oli pentuja! Niistä oli kiva räpzii kuvasia. Tän jälkeen suuntana oli Hamina, mentiin siis viettään iha joulu-joulua toiselle mummille. Oli kivaa ja sain paljon lahjoja ja nii. Fiilis tosin uupu. Harmi sinällään. Mut, tässä ois:


































♥ Oona

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Oona teil on tosi söpöjä pentuja, halluuks antaa mulle yhen? :)

Nohei, voisit varmaan ottaa niitä päivän asu-kuvia aina silloin, kun on vaik joku juhla koulussa/kotona, oot saanu uusia vaatteita(semmosist on kiva lukea), tai ihan vaan silloin, kun sulla on jotain päällä, mistä juuri sä tykkäät, mikä on juuri sua! :)


Jouluja teille, tosin toivotin jo tossa aikaisemmassa Jeminan postauksessakin :D

who cares london ambitions kirjoitti...

Kiitti! Ei oo vaan meidän pentuja, vaan mummilla asuvia :( Mut joo kyllä niitä näkee ihan ku omiaan.

Pitää kuvata joo päivän asuaan aina välillä... varotan, oon vaan melko tylsää katsottavaa ne hepenet sit mut. Itsepähän pyysit ;)

Oona