sunnuntai 16. tammikuuta 2011

You want it bad, but oh well
Tänään minä aloitin kesäkuntoon tähtäävän kampanjan - strippaamalla. Tämän takia siis nuo yllä olevat kuvat! En käynyt ihan oikeasti strippaamassa siten että vaatteet lähtivät, mutta kävin siis strip aerobic-tunnilla. Ohjaajan mukaan tää oli eka kerta kun noilla on kys. lajia tarjottavana ja meitä olikin lähemmäs neljäkymmentä. Tykkäsin hurjasti lajista ja ohjaajalla oli asenne kohdillaan - sopivasti huumoria ja osasi kannustaa! Venlan kannustuksesta lähdettiin harjoituksiin ja Essikin tuli mukaan, koukututtiin kaikki ihan täysillä lajiin.

 Nuo tunnit ovat onneksi K-16 plus miehiltä kielletty, joten ei tarvinnut tanssahdella pikkulapsien pyöriessä jaloissa ja sai muutenkin olla vapaasti siellä tekemässä. Ihan erilainen fiilis kuin koulun liikkatunneilla, kukaan ei kyylännyt toisia "haha ootko vähän paska" vaan kaikki keskitty täysin siihen omaan liikkeeseen. Kyllä aion ehdottomasti käydä mielellään kaikilla tunneilla joita tulee olemaan!

Jemina

Strippausfiiliksissä laitetaan teille päevän kipaleeksi hieman Pussycat Dollsia:Laitetaan teille vielä toinen päivän kipale, Family Force 5:n versio La Rouxin Bulletproofista!

1 kommentti:

SSM kirjoitti...

Kuulostipa tosi mielekiintoselta, vois vaikka itekki kokeilla isompana =)

http://ruusukerotta.blogspot.com