perjantai 1. lokakuuta 2010

Kuntopiiri tää on kuntopiiri

Hellooo ~!
Mun teki hirveästi mieli päivitellä tänne nyt kun meistä molemmista on esittelyt täällä, joten here we go!

Tänään on ollut taas aika peruspäivä, koulussa oli vaan fysiikkaa(käytiin pimiössä kattelee miten värit reagoi esim UV-valossa) ja äikkää(kirjoitettiin essee valinnaisesta aiheesta). Mä tosin datasin suurimman osan äikästä SAGIn sivuilla katsomassa agilityn MM-kisojen tuloksia sekä YouTubesta suomalaisten koirakoiden suorituksia.

Eli kyllä, agilityn MM-kisat on taas käynnissä, alkoivat tänään. Nyt oon itse ruvennut tarkemmin seuraamaan erilaisia agilitykisoja, lähinnä ohjaajien liikehdintää ja koitan itse soveltaa niitä kun pistän koirani Onnin kanssa menemään treeneissä. Koko viikonloppu multa menee näillä näkymin kisoja seuraillessa, suomalaiset on tehnyt tänään tosi upeita tuloksia! Kyllä voi ylpeydellä katsoa kuinka hienosti ja kunnioittaen suomalaiset kohtelee koiriaan. Kyllähän muutkin kunnioittaa koiriaan, mutta suomalaisten käyttäytyminen eroaa mun mielestä jollain saralla noista muista. Tai sit mä oon vaan salaa puolueellinen ja en näekkään jos suomalaiset sikailee.

Menipäs koirapainotteiseksi, anteeksi! Mä sain tänään aikaiseksi laittaa alustavaa "hakemusta" mahdollisille kesätyöpaikoille, esimerkiksi paikalliseen valokuvaamoon ja teknologialiikkeeseen. Toistaiseksi mä lähinnä kartoitan noita paikkoja joista kannattaa talvella-keväällä käydä kysymässä face to face, vihaan tulla torjutuksi suoraan sellaisessa tilanteessa jossa puhutaan(just toi face2face tai puhelimitse). Mites te, oletteko jo alkaneet miettimään kesätöitä vai jätättekö sitten ajankohtaisemmaksi? Onko teillä jo plakkarissa kesätyöpaikka? Millainen?

Selaillessani tuon yllämainitsemani valokuvaamon sivuja ja eritoten tuotetarjontaa huomasin että sieltä saa omaottamalla kuvallaan kangaskassin 19e. Tästähän mä vallan innostuin, joten tostahan vois irrota pari joululahjaakin (; Ikinä ei oo liian aikaista ruveta suunnittelemaan joululahjoja! Eikö vain?

Mun on aivan pakko jakaa teidän kanssa tää biisi, joka on soinut mun päässä nyt valehtelematta kaks viikkoa putkeen. Aina kun vähänkin herpaannun niin eiköhän tää rupee soimaan päässä:

Kyseessä on siis Lord Estin "Keho On Mun Temppeli". Voi jessus, ihan mitä tahansa muuta soimaan päähän! Vaikka sit se Cheekin Jippikayjei...

Mä toivottelen teille nyt oikein mukavaa perjantai-iltaa, stay safe/stay alive ja sillee!
jemina

Niin ja se "päivän tsipale":

2 kommenttia:

Rosa kirjoitti...

Toi mashup on oikeesti perjantai-illan pelastaja ♥

Siis mä en oo ruvennu edes miettii mitään kesätyöpaikkoja, tänä vuonnakin sain sen ihan munkilla toukokuussa :D

who cares london ambitions kirjoitti...

Nii on! En oo ees kuunnellut tota jätkää ennen, mutta koska joku (KRÖHÖHÖM) linkitti tuon eräälle foorumille (KRÖHÖHÖHM) nii eksyin sitte tonne ja tostahan tuli perjantain tsipale.

Mitä ihmettä, saako toukokuussaki vielä paikkoja? :o Toisaalta mä oon niin nirso jopa työpaikkojen suhteen, etten ihan tyydy mihinkään ABC'n kassalla oloon. Puistojen penkkien maalauski ois kivempaa IMO.

~ Jemina