sunnuntai 5. joulukuuta 2010

The best-known track, yeah I'm back!

Ei puhuta tosta otsikosta. Se tulee jostain täältä mun oksettavan kuontalon alta, harmaiden aivosolujen tyvestä, mielikuvitusnapista. Ja tiedostan kyllä, että se noinkin pieni lause voi sisältää mun toteuttamana miljoona kielioppivirhettä, mut so what? Kuten bambi mulle tän blogin perustamispäivän aattona sanoi, "typ0tetaan vähän sillai tahalleen niit virheit, se on coolii". Ja niinhän tää onkin! Vai voitko muka kiistää meidän viehätysvoiman lumoa yhtään pienemmäksi kuin se todellisuudessa onkaan? Noni, et. Me ollaan ihania, siekin tiedät.

Palatakseni tohon otsikkoon ja sen suomennokseen. "Parhaiten tunnettu rata, jee oon palannut!" Onks tossa nyt mitään järkeä? Ei varmaan. Mutta jos osaatte tulkita ja soveltaa erilaisia juttuja, ymmärrätte, että tää kys. rata tarkoittaa tietenkin Who Cares London Ambitionsia. Maailman siisteintä blogia! Ja, tosiaan, tännehän mie olen palannut. Takaisin. Olin liian kauan poissa, bambikaan ei tykännyt ja meinasi jo kuopata koko systeemin, mut mä suloisella powerillani vaan tyynnyttelin tyttöpeuraa (öö) ja hän sit suostu vielä jatkamaan WCLA:ta. Lupasin tosin jo kirjoitella tänne ajat sitten, mut vasta nyt tänne sit jaksoin saapua. Tunnuksienkin muistelu oli rankkaa hommaa, tää kirjoituskin tuntuu jotenkin hassulle. Mut hei oottehan te oottaneet miua? Hyvää kantsii ain oottaa, niinhän ne toitottaa. Ja tässä määä nyt olen, pitkän ja rankan kasvutarinan silmästä silmään kohdanneena, vihdoin itseni kanssa sujut olevana! Hm joo. Ehkä vaan tollanen hienolta kuulosta tekosyy laiskuudelleni.

Anygays, what's up now ja sitä rataa? Oikeestaan melko tylsää. Koulua, koulua ja koulua. Yhdellä forkalla ykskin ihminen taannoi kehui mua tosi mukavaksi ihmiseksi, jota on kuitenkin hirveen vaikea lähestyä - vaikutan niin "koulu, koulu, koulu, koulu, koulu is my life"-ihmiseltä. Ja kai mie vähän sellainen olenkin. Otan kauheesti paineita kokeista ja tulevasta tokarista ja pelkään kuollakseni tuntejen alussa sitä, että opettajat pitää meille pistareita. Otan koulujutut joskus liiankin vakavasti, panostan täydellisyyteen siinä määrin, että se saattaa jopa laskeakin numeroitani, mut en voi itelleni mitään. Pitäis vaan opetella vähän rennommaksi opiskelijaksi.
Mut en kyllä tosiaan tykkää jutella koulujutuista vapaa-ajalla. Ihmiset varmasti niin luulee, mut ei se asia ihan niin ole. Kuitenkaan. Miä vaan teen parhaani, jotta saan hyviä numeroita. Ärsyttää myöntää tää, mut petyn hirveesti jos saan esmes 9½:n. Se on niin lähellä kymppiä eikä kuitenkaan ole. (OKEI MOI TÄSSÄ NOLIFER NYT TIEDÄTTE ETTÄ OON TYLSÄ MOI-MOI)

Mut siis ootan kyllä ihan semipaljon joululomaa. Tykkään niin joulun kuin uudenkin vuoden fiilareista ja yksinkertaisesti siitä lomasta! Vapaat fiilikset eikä tartte vähään aikaan miettiä mitään kouluhommia. Syksy taas hujahti hirveen nopeasti läpi, mikä on oikeastaan vaan hyvä asia. Syksyinen sää ja masentunut tunnelma vähän joka paikassa ei vaan nyt kannusta opiskelemaan. Ehkä siksi mulla nouseekin aina kevään aikaan numerot tokarissa! ...tai ainakin ovat nousseet. Enpä tiiä tänä vuonna. Kasiluokka on tuntunut melko samalta kun seiskakin viime vuonna, mut silti. Kokeita on ollut enemmän ja tiiän, että esimerkiksi englanti tulee laskemaan. En kestä tätä koerumbaa enää sekuntiakaan - tällä viikolla olisi edessä saksa ja historia, sit sillä melkein viimeisellä viikolla äidinkieli, matikka, englanti ja kemia. Murärpuf. Toivottavasti selviän kaikista ees (melkein) kunnialla. Pitäisi varmaan nytkin olla lukemassa historiaa. Ja saksaa. Nii-i, joudun taas varmaan turvautumaan yhden IHANAN foorumin apuun ton helvetinomaisen kielen kanssa!

On tähän syksyyn liittynyt kaikkea kivaakin: Kristiinan syntymäpäiväjuhlat (joista täällä onkin kuvasarjoja, Kaamospuhallus ja sen jälkeiset juhlat, lukuisat sunnuntaipäivät leikkipuistoissa ja elokuvaistujaiset... onneksi mulla on noin upeat ystävät! ♥ Ensi viikollakin olisi Veeran synttärijuhlat ja innolla odotan. Ties kuinka kivaa meillä sielläkin saattaa olla! Mut synttärilahja on vielä vähän auki. Oisko kellään mitään ehdotuksia? Melko halpa ja kiva pikkulahja optimistiselle yleisurheilijatytsylle? Itsellä nyt ei tuu mitään järkevää mieleen. : ((

Oon nyt tosi monena yönä hätkähtänyt neljän aikoihin ylös, kävellyt konemaisesti juomaan ja nukahtanut taas palattuani sänkyyn. Eilen tosin heräsin jo yhden maissa. Mistäköhän mahtaisi johtua? Viikollakin on niin raivostuttavaa herätä keskellä yötä, oon aamuisin sitten aina kauhean väsynyt. En tosiaan tiedä, miksi näin tapahtuu, mutta jotenkin vain herään ja nukahdan taas pian uudelleen. Eipä mun tarvitse valvoa odottaakseni unta tai mitään, mut kieltämättä vähän kummalliselta toi tuntuu. Nobody knows. Perhaps. What is it.
Yhden televisio-ohjelman (V) myötä olen kai myös alkanut nähdä kauhean väkivaltaisia unia. :-D Viime yönä näin unta, että eräs entisen ystäväni isosisko ampui minua pyssyllä pyrkien tappamaan, mutta nopeine reaktioineni väistin hänen luotinsa. Outoa? Sit se väijyi mua koulussa ja kattoi kauhean mustanpuhuvasti. Se oli oikeasti jotenkin tosi pelottavaa. Yhtenä yönä näin myös semmosen painajaisen, jossa menin kaverini kanssa kauppakeskukseen. Sinne oli laitettu liukumäki, ja kiivettiin sen kys. mäen ylös, jotta voitaisiin laskea se alas. Siellä meitä odotti kunnon teinivaljakko, ja kun huokaisin syvään kai mutisten jotakin tyyliin "lol", ne kävi päälle ja hakkasi mut pskaksi. Itkin siellä sitten ja juoksin takaovesta karkuun, hypäten bussin kyytiin.
Jotenkin tosi kuvottavia unia.

Mut nyt on aika lopetella! Toivottavasti tykkäsitte, pitää varmaan nyt pysyä linjoilla vähän aktiivisemmin. Kommenttia saa ja pitääkin heittää, ja jotain teemaehdotusta näille postauksille ois tietty mahtavaa saada! En vaan jaksaisi kokoajan höpötellä tylsästä elämästäni. Anyway and that's my life, pitäkää hieno itsenäisyyspäivä ja kunnioittakaa sotaveteraaneja ja niitä nuoria sotaan lähteneitä poikia, jotka piti tiukasti kiinni Suomesta ja sen itsenäisyydestä. Eikä toi vapaapäiväkään ole pahitteeksi. <3

Btw mun joululahjalista näyttää tällä hetkellä tältä:
- Canon EF 50mm f/1.8 || tai Canon EF 85mm f/1.8 USM
- Luistimet (tilaa villasukille)
- Pitkävartiset Uggsit (feikit kelpaa)
- Rahakaan ei olis pahitteeksi

Ulkona sataa lunta ja siellä on valkoista ja lumet on kuurasta mykkinä,
♥ oona

Ei kommentteja: