maanantai 6. joulukuuta 2010

Karvamöhkäleet (=blogimme lukijat), kuulkaa mua!

Nytpä oon taas aktiivisella tuulella. Ekskuzemuaaaah, nyt luulette että tästäkin blogikirjoituksesta tulee tommosta paskanjauhantaa kun edellisestä mut. Oottepa vaan väärässä! Esitän asiani tiivistettynä. Voisinhan mä tietty sitä ennen höpötellä kaikkee mahtavaa skeidaa elämäni menosta, mut siinä nyt vaan yksi pieni (tai oikeastaan aika suuri) mutta. Ei mulle tapahtunut eilen tai tänään mitään. Datasin ja luin kokeisiin koko päivän. Nyt oot erittäin pettynyt ja vittuuntunut, 'eh? No, samapa toi. Mennään asiaan!

Tän blogin pitäminen käy pitkän aikavälin jälkeen tosi tylsäksi, ellette te lukijat tee jotain meidän hyväksi! Nyt saisitte (mun puolesta) kehitellä meille molemmille jotain haasteita, mitä me toteutettais sitten parhaamme mukaan, aina kun aika antaisi myöten. Haaste-ehdottelut saa liittyy mihin tahansa, mut tietty näin ennen joulua ois aika mageeta, jos meille molemmille asetettais tarjottimelle jotain kulkusista ja poroista ja pukinkontista ja Jeesuksen syntymästä kertovia litanioita ja aarioita.
Mut siis. Haaste. For us. Saa olla mitä tahansa. Kirjoitusta, valokuvausta, piirtämistä (EEEEK), sekasikiötä. Mitä nyt ikinä keksittekään! Ja te kerrotte, suoritetaanko me sama haaste vertailun helpottamiseksi vai eri haasteet blogin värittämistä varten? Nyt me kuunnellaan saletisti teitä. Tulkaa rauhassa, ehdotelkaa, ilmaiskaa mielipiteenne. Täs ois aikaa ottaa itteensä niskavilloista kiinni ja painaa kommentointi-nappulaa aina joulukuun... sovitaan vaikka että 18. päivään asti!

Eräpäivä ehdotteluille siis 18.12.2010. Ehdotella saa tämän postauksen alle. Saa ehdotella niin mua, bambia kuin meitä molempiakin varten suunniteltuja haasteita. Taivas on melkein vaan rajana!

NONI HOPLAA AUTTAKAA JO :( et saadaan tähän blogiin jotain kivaa eloo.

<3: OONANNE

CUTE-CUTE-CUTIER-CUTIEST ♥

2 kommenttia:

who cares london ambitions kirjoitti...

Heeeei! Ehdotteluja tännepäi :(

Anonyymi kirjoitti...

piirtäkää heppoja