keskiviikko 8. joulukuuta 2010

I'm brave enough

Jeeaaah elämää! Saatiin Oonakin takas peliin kuten näkyykin, joten siinä on uusia syitä liittyä takaisin lukijakuntaan tai edes kommentoida. Sen verran voisin heti alkuun ruinata, että jos laitatte dislikeä jollekkin postaukselle niin oltais intopiukeena kuuntelemassa minkä takia postaus oli disliken arvoinen :)

Uudistelin eilen Suomen voiton ansiosta (Suomi-Venäjä sählyn MM-kisoissa päättyi jotakuinkin 13-2 jos muistan oikein) vähän WCLA:ta, what do you think? Joskus myöhemmin panostan vielä paremmin tohon otsikkokuvan editointiin, olin hiukkasen laiska.

Tällä hetkellä istuskelen koulussa mäkkiluokassa (kaikki koneet iMaceja) ja multa hajoaa hermot. En löydä mistään mitään ja tää on liian high-tec mulle. Onnistuin kuitenkin käyttää PhotoBoothia ja nappasin kuvan piristykseksi. "Ihana" aamulärvi by the way! Kuulokkeista toi puhejuttukin on semisti ehjä...


Lueskelin just Iltalehden sivuilta uutisia ja tuli vähän surku olo kun siellä oli Kari Tapion kuolemasta juttu. En nyt oo Karin suurin fani, mutta sillä on kuitenkin osansa suomalaisen musiikin historiassa.

Pöhh, mä jatkan animaatioiden tekoa, ihastelen aamuaurinkoa ja lumisia koivuja, viettäkää hauska päivä!

Päivän tsipale:

Negative - Jealous Sky

bambi

4 kommenttia:

Hanna kirjoitti...

Ihan mielettömän kiva tää uus ulkoasu :)

who cares london ambitions kirjoitti...

Hurjasti kiitoksia!

Anonyymi kirjoitti...

toi on oikeesti aivan ihana toi uus ulkoasu! <3

Anonyymi kirjoitti...

ulkoasu on oikeesti tosi kiva! :)

täst tei blogist tulee varmast suositumpi ja sillee, ku postaatte enemmän kuvii. on oikeesti todella tylsää lukee "huomenna on bilsan koe, en jaksa lukee. meen koht laittaa kaakaota ja sen jälkee salkkata kattomaan. tosi tylsä päivä". noi tommoset on oikeesti tosi tylsiä. jos teidän päivät on tylsiä, arvatkaas vaa onko lukiasta tylsää lukea niitä :) kertokaa oikeesti niistä päivistä, jolloin on tapahtunut jotain erikoista, paljon kuvia, ja saatte varppina paaaljon lukijoita!!!

tää ei ny ollu pahalla, toivoisin vaa et parantaisitte tätä hiukkasen, te kuitenkin vaikutatte kivoilta tytöiltä! ois kans kiva tietää, minkälaisii vaatteita te käytätte jne.